:o

2023.09.20. 08:00

„Soha nem készült rólam felnőtt videó” – írta a debreceni OnlyFans-sztár, és tett egy váratlan bejelentést

VV Piros befejezi a videós szolgáltatást, és valami teljesen újba kezd.

Haon.hu

Varga Piroska búcsúzik az OnlyFanstől

Forrás: Varga Piroska-archív

Már csak néhány napig láthatják követői Varga Piroskát az OnlyFansen, a debreceni lány ugyanis Instagramján bejelentette, október 9-étől nem működteti tovább az ottani platformját. Az egykori valóságshowsztár azt írta, nem szégyelli, hogy létrehozta, és nem lépett át semmilyen határt, ami már nem fért bele neki.

Soha nem készült rólam pornográf tartalom, vagy felnôtt videó ahogy sokan hiszik. Viszont sajnálattal tapasztaltam, hogy rengetegen az átlagból indultak ki és nem a valóságból. Erre szoktam írni, hogy rengeteg a tudatlan okoskodó ember. Szerettem volna megmutatni, hogy ezt így is lehet és szerintem sikerült is

– szögezte le Piros, hozzátéve, teljesen új projektbe kezd, erről azonban nem osztott meg részleteket. Három hétig még készít tartalmakat, az OnlyFansére, ahol egyébként állítása szerint soha nem tervezett karriert, aztán letisztítja, és végleg bezárja az oldalt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában