Pihenés

2023.09.13. 12:17

Balázs Klári: Én teljesen megszoktam az új lakásunkat, Gyuri mégis visszavágyik a régi házunkba

Haon.hu

A fellépésekre való utazással töltik az idejük jó részét – emiatt már nem is kívánják a rájuk korábban annyira jellemző nagy nyaralásokat

Forrás:  MW-archív

Az örökifjú Korda György és felesége, a debreceni születésű Balázs Klári mozgalmas nyáron van túl, szinte le sem jöttek a koncertszínpadról. Amíg szeptember 1. a diákoknak az iskolakezdés ideje, addig az ünnepelt előadóknak a szezon végét jelenti. Azt pedig egy fergeteges előadással koronázták meg, ugyanis a siófoki Plázson búcsúztatták a nyarat – olvasható a BorsOnline közlésében.

A beszámoló szerint a szervezők változtattak a fellépők sorrendjén, aminek köszönhetően Kordáék voltak a napi program utolsó előadói, így este tizenegykor léphettek a közönség elé. Mint írják, nagyon várták már, hogy előadhassák a legismertebb slágereiket, de azért egy picit tartottak is a késői kezdéstől.

– Remélem, nem leszünk túl álmosak, mert most már nehezebben bírjuk az éjszakázást – tudatta a BorsOnline a hot! magazin nyomán.

Már szívesebben pihennek otthon

Kiemelték, a fellépésekre való utazással töltik az idejük jó részét – emiatt már nem is kívánják a rájuk korábban annyira jellemző nagy nyaralásokat –, ezúttal is meg kellett járniuk a Budapest–Siófok útvonalat oda és vissza is. Így aztán nem meglepő, hogy egy ilyen buli után jólesik hazatérni az otthonukba, amely most már nem a nevezetes rózsadombi Korda-villa, hanem egy nagypolgári lakás szintén a budai oldalon.

– Már nem utazunk el, mint egykor, nemigen ülünk repülőre sem. Otthon pihenünk az új lakásunkban, amelyet én teljesen megszoktam, de Gyuri visszavágyik a régi házba. A megszokás nagy úr, és itt évtizedekről beszélhetünk. Pedig teraszunk is van, lehet ott beszélgetni a barátokkal vagy akár pókerezni is. Nekem ez így egyfelől egyszerűbb is, ugyanis magam rendeztem be a lakást, én tartom rendben, ez egy kisebb otthon esetén sokkal könnyebb feladat, mint egy nagy háznál – mesélte Klárika.

A cikk további részét ITT olvashatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában