Babaváró

2023.08.23. 19:42

Felszállt a füst: driftelés közepette tudta meg a debreceni szerelmespár a születendő babájuk nemét – fotókkal, vdeóval

A kocsi kerekének füstje árulta el az addig féltve őrzött titkot.

Molnár Szilárd

A pár boldogsága a driftelés közepette

Forrás: Molnár Péter

Különleges program helyszíne volt a Csapó utcai bevásárlóközpont parkolójának legfelső szintje szerda délután. Hajdú Zoltán és kedvese, Fazekas Lili babát várnak, és a verdák, valamint a drift szerelmesei révén megadták a módját annak, minként is tudják meg első babájuk nemét.

Egy autós találkozó részeként mintegy 100-an gyűltek össze ismerősök, barátok a parkolóban, amikor egyszer csak begördült a sokak által ismert autóversenyző, Taskó Rodrigó a világ egyik legkomolyabb driftautójával, egy HGK Eurofighterrel. 

Az egyedileg gyártott, több mint 950 lóerős Corvette-motor felüvöltött, és Rodrigó körbedriftelte a párt, a gumiabroncs színe pedig elárulta: Lili kisfiút hord a szíve alatt. 

A fiatalok könnyes szemmel ölelték át egymást megvárva, amíg elül a füst, majd fogadták a jelenlévők gratulációit.

Sokaknak lett igazuk

A szerelmesek három éve alkotnak egy párt, 2021. május 22-én pedig ugyanezen a helyszínen eljegyezték egymást, emiatt gondolták úgy, annak folytatásaként ide szervezik a babavárót is.
– Szerettük volna folytatni a hagyományt, ebben sok segítséget kaptunk, amiért nagyon hálásak vagyunk – mondta el a Haonnak Zoli, aki bevallotta, azonnal könnybe lábadt a szeme, amint meglátta a kék füstöt.

A terhessége negyedik hónapjában járó Lili elárulta, előzetesen inkább kislányt szerettek volna, de nagyon örülnek a kisfiúnak is. – A lényeg az, hogy egészséges legyen! 

Amikor megláttam a füst színét, már egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy nem kislány, óriási boldogságot éreztem, az izgalom és a várakozás pedig felülmúlta azt, hogy körülöttünk éppen egy autó forog.

 Nekem azonnal beugrott, akik látták az ultrahangos képet, egy kivétellel mind úgy vélték, kisfiú, és igazuk lett – mondta el mosolyogva Lili.

Olvasóink nevében is gratulálunk és sok boldogságot, jó egészséget kívánunk a fiataloknak! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában