Botrány

2023.08.09. 08:52

Először beszélt élő adásban a történtekről Megyeri Csilla – videóval

A debreceni kötődésű celeb úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy felemelt fővel nyilatkozzon.

Haon.hu

Megyeri Csilla

Forrás: Borzi Vivien / BorsOnline

A médiában futótűzként terjedt el a hír, hogy a debreceni kötődésű műsorvezetőt, Megyeri Csillát a Campus Fesztiválon brutálisan megverték, majd rengetegen őt, magát az áldozatot kezdték el hibáztatni a történtekért. Csilla úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy felemelt fővel nyilatkozzon, és kiálljon azokért, akikkel esetleg hasonló megpróbáltatáson kellett keresztül menniük – számolt be a Tények közlésében.

A Mokka kedd reggeli adásában Megyeri Csilla és Borzi Vivien fotós beszéltek arról, mennyire fontos beszélni magáról a bántalmazásról, irányuljon az nő vagy férfi ellen. Csilla külsőleg látható sebei ugyan begyógyultak, de a lelki sérüléseket elmondásai szerint nem tudja pontosan, mikor heveri majd ki teljesen. Hiszen a közösségi oldalain is rengeteg bántást kapott és az emberek őt hibáztatták mindazért, ami történt. Vivien ekkor lépett a színre, és karolta fel a műsorvezetőt, elmagyarázta neki, hogy ilyenkor fontos erőt mutatni, mert, ha valakinek már egyszer az ismertségéből adódóan ráhatása van az információáramlásra, akkor ideje a jó ügy érdekében felszólalni.

Csilla napjai úgy teltek, hogy a rengeteg rosszalló megjegyzés miatt csak sírt és aludt, ez az ördögi kör játszódott le végtelenítve, de úgy érezte, itt az ideje felállni a padlóról, és felhívni a figyelmet a bántalmazás elleni harc, valamint a családon belüli erőszak kiküszöbölésének fontosságára. Borzi Vivien szerint az soha nincs rendben, ha valaki testi fölényével akar pontot tenni egy konfliktus végére, és attól, hogy csilla egy ilyen durva traumán esett át, fontos leszögezni, hogy az áldozathibáztatás soha nem megoldás, mivel ő ettől nem minősül rossz embernek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában