Fürdőzés

2023.07.25. 09:00

Soma Mamagésa: több fürdőzésre alkalmas hely kellene az országban

A debreceni születésű híresség hálás, amiért víz közelében élhet.

Haon.hu

Forrás: MW-archív

A Megasztár egykori zsűritagja az Instagram-oldalán osztott meg egy videót, melyben arról mesél, hogy hálás azért, amiért víz közelében élhet, ugyanakkor sajnálja, hogy nem lehet jobban kihasználni a hazai adottságokat – olvasható a Borsonline közlésében.

A debreceni születésű Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa a Duna budakalászi partszakaszáról jelentkezett be egy rövidebb videóval, amelyben egyebek mellett elmondta, hogy mennyire hálás azért, hogy víz mellett élhet, ugyanakkor azt is kifejtette, mennyire hasznos lenne, ha az ország tavaiban mindenhol kialakítanának fürdésre alkalmas szakaszokat.

– Ahol felnőttem, ott a Keleti-főcsatornában és a nagyon erős gyógyvízű strandon lehetett úszni. Csakis olyan helyen szeretnék mindig élni, ahol van olyan természetes víz, amiben lehet úszni – kezdte az előadóművész, majd azzal folytatta, hogy sajnálja, hogy a hazai vizek többségét csak horgászati céllal lehet használni, valamint azt is, hogy az egyik kedvenc tava mára milyen zajos hellyé vált.

Nagy igazságtalanságnak tartom, hogy Magyarország tavainak a tetemes többségét csak horgászati céllal lehet használni. Ezeknek a tavaknak minimum a felében le kellene választani egy részt, amit úszásra, fürdőzésre is használhatnak. (...) A Lupa-tó olyan zajos lett, hogy az egykori kedvenc tavam számomra használhatatlanná vált, de szerencsére így is sok ember örömforrása 

– mondta Soma Mamagésa. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában