Meglepő

2023.06.19. 10:18

Sosem találod ki, kivel ápol szoros barátságot Sidi

Sidlovics Gábor Instagram-sztorijában köszöntötte fel születésnapja alkalmából az egyik legjobb barátját.

Sidi, azaz Sidlovics Gábor

Forrás: Napló-archív

Igen meglepő lehetett a rajongók számára a Tankcsapda gitárosának az egyik legutóbbi sztorija, amit a közösségi oldalán posztolt. Sidi ugyanis közös fotóval köszöntötte fel a születésnapján a népszerű színészt, Fenyő Ivánt. A Bors ezután felkereste a zenészt, mivel kíváncsiak voltak, milyen kapcsolatban áll egymással a két sztár. 

Mint írják, sokan elgondolkoztak a közös fotó láttán, vajon mi köti össze a rasztahajú rocksztárt és az érzékeny lelkű színművészt, hiszen nehéz elképzelni Fenyő Ivánt, amint a Tankcsapda zúzós dalaira pogózik.

− Na ilyen tényleg nem történt még – mondta nevetve a Borsnak Sidi. − Szoktam is mulatni, amikor megyünk koncertre és ő éppen hív és megkérdezi, melyik dallal kezdünk. Ugyanis szerintem egy dalunkat sem ismeri. De nem is TCS dalok hoztak össze minket, hanem a tudatosság végtelen útjának keresése. Ezzel kapcsolatban hívott fel két éve, találkoztunk, rájöttünk, hogy nagyon sok a közös bennünk, barátok lettünk. Mert bár első ránézésre tényleg furcsa lehet, de mindketten művészlelkek vagyunk.

Fenyő Iván és Sidi jó barátok
Forrás: Instagram / sidi.official

Sidi arról is beszélt a lapnak, hogy bár szeretik együtt a világot megváltani, de teljesen átlagos pasis dolgokról is gyakran beszélnek.

Nagyon jót tudunk egyébként magunkon nevetni is, ebben is hasonlítunk. Egyébként érdekes, hogy egyikőnk sem egy telefonon lógó ember, de mivel én Debrecenben élek, Iván pedig Budapesten, képesek vagyunk órákon át dumálni. Volt olyan, hogy már mindkettőnknek aludni kellett volna, mégis hajnal lett, mire leraktuk. Amikor tudunk, persze inkább személyesen találkozunk, ilyenkor leggyakrabban a természetet járjuk. Iván tényleg az utolsó szamuráj, ezért is így köszöntöttem!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában