Nyaralás

2023.04.19. 14:50

Bejárta Amerikát a TV2 hajdúsági sztárja

A hajdúsági műsorvezető nemrégiben tért haza egy 3 hetes amerikai utazásból

Forrás: Vitányi Judit Facebook-oldala

A hajdúnánási műsorvezető, Vitányi Judit imád utazni és nagyon szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy már rengeteget látott a világból, nemrégiben tért haza egy 3 hetes amerikai utazásból. A Tények beszámolója szerint a fantasztikus élményeket családjával és barátaival osztja meg a legszívesebben, számára az utazás pedig valódi feltöltődés.

Forrás: Vitányi Judit Facebook-oldala

A Tények műsorvezetője rendszeresen posztol közösségi oldalán arról, merre is sodorta őt éppen az élet, legutóbb pedig egy amerikai hajóúton vett részt vőlegényével és az ő családjával. A 13 napos hajóút rengeteg állomása közül mindenkinek más volt a kedvence, a szőke műsorvezetőt igazán a Panama-csatornán való átkelés nyűgözte le a legjobban, ami egy egész napot felölelt.

Forrás: Vitányi Judit Facebook-oldala

A Mokka kedd reggeli adásában a műsorvezető arról is mesélt, amikor a hajó nem kötött ki, akkor sem unatkoztak, a maga nemében szinte kis városként is aposztrofálható tengerjárón rengeteg program közül lehetett választani, de a valódi élményt természetesen mindig az újabb helyszínek, az új kultúra jelentették.

Párjával nagyon megszerették a hajós utazási formát, ezért Judit elárulta a Tényeknek, nem kizárt, hogy legközelebb is egy hasonló út mellett döntenek majd, hiszen így nem vész el idő, valamint mindketten nagyon kényelmesnek és komfortosnak találták.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában