Botrány

2023.03.10. 15:46

Volt villatársa fedte fel a debreceni VV Piros titkos üzenetét

Letiltással végződött kapcsolatuk.

VV Piros semmilyen kapcsolatot nem szeretne tartani VV Barnával, ezért mindenhonnan letiltotta

Forrás: Napló-archív

VV Piros és VV Barna kapcsolata nem alakult túl rózsásan, miután kiestek az azóta véget ért ValóVilág 11. szériájából. Bár sikerült a villán kívül is találkozniuk egymással egy közös bulin, de abban nem volt köszönet – azzal végződött, hogy a lány leöntötte Barnát az italával – olvasható az Index közlésében.

VV Piros a követői kérdéseire válaszolt Instagram-oldalán, ahol elárulta, a villasráccal azóta sem sikerült rendezniük a köztük feszülő ellentétet:

– Ez egy olyan sztori, amire nagyon-nagyon nem vagyok büszke, viszont egyszer úgyis napvilágot fog látni. Bár nagyon-nagyon szégyellem azt, ahogy a dolgok alakultak, ugyanúgy sikerült kifordulnom magamból itt a villán kívül, mint a villában, sőt szerintem még csúnyábban is – kezdte Piros.

A debreceni lány az eset óta nem beszélt Barnával személyesen, de a kamerák előtt többször is találkoztak, ami kellemetlen élményeket hagyott benne. Nehezményezi, hogy a fiú folyton odaszólogat neki, és nem hallgatja meg a véleményét, ezért feladta a próbálkozást, hogy jóban legyenek.

Valószínűleg ezen az sem fog segíteni, hogy Barna az RTL kamerája előtt olvasta fel a lány üzenetét, amelyben felajánlotta, hogy aludhat nála, ha senkinek nem beszél erről.

– Egyszerűen nem tudtam kontrollálni a dühömet, megmondtam, hogy soha többé nem akarom őt látni, soha többé még a nevét sem szeretném hallani – mondta Piros, majd azt is elárulta, hogyan végződött az utolsó találkozójuk. VV Márióval mentek el közösen szórakozni, aki tudtán kívül Barnát is meghívta, amitől a lány teljesen kikelt magából.

- Igazából csak az italomat borítottam rá. (...) Ezután már olyan szinten ideges voltam, és rossz volt a kedvem, hogy csak haza akartam menni, de kiderült, hogy ellopták a kabátunkat, amiben benne volt a lakáskulcsom, így haza sem tudtam jönni napokig. (...) Küldtem egy nagyon-nagyon csúnya, alpári, proli üzenetet a Barnának, hogy jöjjön vissza, mert meg akartam ütni. De szerencsére nem jött vissza, csak az asztalon vezettem le a dühömet, ami után egy kicsit foltos is lett a kezem, meg is érdemeltem. Dolgozom azon, hogy kezeljem a dühömet – zárta le Piros.

Hozzátette: a viselkedése miatt már bocsánatot kérne, de semmilyen kapcsolatot nem szeretne tartani Barnával, ezért mindenhonnan letiltotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában