Zenei jubileum

2023.02.20. 16:11

Két évtizedes fennállását ünnepelte a Kowalsky meg a Vega – fotókkal!

Több mint 15 ezren tomboltak Kowa koncertjén a Budapest Arénában.

Hiába hosszú volt a műsoridő, szinte elröppent az a néhány óra

Forrás: Kowalsky meg a Vega-Archív

Ahogyan arról már korábban is írtunk, húszéves jubileumát ünnepli idén a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában adott nagyszabású koncertet. – Elképesztő érzés volt a színpadon állni ennyi ember előtt és velük együtt tombolni, lélegezni, mozogni – fogalmazott a Haon érdeklődésére Balázs Gyula „Kowalsky”, a Kowalsky meg a Vega zenekar frontembere. 

Mint elmondta, szavakkal nem tudja kifejezni azt, amit a koncert alatt érzett, még mindig hatása alatt van a történteknek. Egy emberként mozdultak több ezren, és hiába két és fél órás volt a műsor, nem fáradt el a közönség.

– Nem bánom, hogy most van egy kis szünet – mondta mosollyal az arcán Kowa, hozzátéve, hogy azóta rengeteg pozitív visszajelzést kapnak. A résztvevők is kiemelték, hiába hosszú volt a műsoridő, szinte elröppent az a néhány óra.

„Elképesztők voltatok! Gyönyörűek, ahogyan egy emberként mozdulatok mind a 15 ezren az Aréna minden négyzetméterén, az mindent elmond a szombat este hangulatáról. Életre szóló élmény volt! Köszönjük nektek ezt a fantasztikus évkezdést” – osztotta meg Facebook-oldalán Kowa. Elárulta, hamarosan jön a közönséggel közösen forgatott új dal klipje. Többek között erről is kérdeztük, és mint megosztotta, február 27-én lesz a Béke című dal premierje!

Egy igazán formabontó dalra számíthatnak a rajongók. Ez lesz az első olyan szám, amiben a zenekar összes tagja énekel, ám nincs semmiféle hangszer a mi részünkről. Nagyon aktuális most sajnos a dal témája, mi is nagyon izgatottan várjuk. Bízunk benne, az acapella mű (kíséret nélküli éneklés) elnyeri a közönségünk tetszését

 – jegyezte meg.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában