Sütés-főzés

2023.02.24. 08:00

Égés lett a vége – fekete rájának nevezte el vőlegénye Megyeri Csilla „fő művét”

Vőlegénye, Zsolti sem hagyta szó nélkül a konyhában történteket.

Megyeri Csilla szívesen konyhatündérkedik

Forrás: MW-Archív

A derecskei származású Megyeri Csilla számtalanszor megmutatta hivatalos Instagram-oldalán, hogy otthon van a konyhában, sőt, két tehetségkutatóban is járt, ahol a főző és sütési tudását is megcsillogtatta. Utóbbi kapcsán portálunknak nyilatkozott arról, mennyire élvezte a tortakészítést, vagy épp a mézeskalácsház összerakását, illetve még a műsor előtt egy cukrász-tanfolyam gyorstalpalóján is részt vett. 

Csilla bevallotta, hogy a sütésben találta meg igazán önmagát, a főzés nem varázsolta el annyira, mint az édességgyártás.

Most viszont úgy tűnik, hiba csúszott a sütési hőfokba: egy reggeli műsor meghívásának tett eleget vőlegényével, Zsoltival, ahol a beszélgetést megelőzően készítettek egy finom, különleges ételt is: ez lett a mexikói sajtleves házi tésztából gyúrt tortillával. 

Megyeri Debrecen Derecske főzés haon
A leves ínycsiklandóan nézett ki
Forrás: Megyeri Csilla-Archív

Az előétel nagyon jól nézett ki, viszont a spanyol tradicionális „kenyérről” elfeledkeztek, bent maradt a sütőben. 

Csilla egy 24 órás Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy a leves mellé szánt tortillát utolsó pillanatban, csaknem füstölgő sütőből, megégve, megkeményedve és „extra” ropogós elemként vették ki. Zsolti szerint a fekete rájára hasonlító kenyérből egy Molnár–Megyeri-féle új roppanóst alkottak. Reméljük, legközelebb sikerül összehozni égés nélkül…

Megyeri Csilla Debrecen főzés haon
Párjával különleges ételt készítettek; félsikerrel
Forrás: Megyeri Csilla-Archív

ND

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában