Több mint vakáció

2022.02.15. 12:27

Sári Évi szívébe zárta Freddie Mercury szülőhazáját

A debreceni énekesnő életre szóló élményekkel gazdagodott a trópusi paradicsomban.

Fotó: Facebook / Sári Évi

Amint korábban beszámoltunk, Sári Évi az Afrika keleti partjainál fekvő Zanzibár szigetén töltötte év eleji vakációját. Azon túl, hogy követőit megörvendeztette néhány szívdöglesztő, bikinis fotóval, hazatérvén alig győzött beszámolni a kalandjairól. A közösségi oldalán közzétett posztokból kiderül, hogy az énekesnő számára ez az utazás jóval többet jelentett, mint puszta nyaralás. Ottléte alatt a strandoláson és pihenésen túl megismerkedett a helyiekkel és magába szippantotta a sziget atmoszféráját. Mindeközben útitársaival ellátogattak egy helyi iszlám iskolába, ahová nem érkeztek üres kézzel: ajándékokkal lepték meg a gyerekeket és pénzadománnyal segítették az intézményt. – Érdekes tapasztalat volt... Egy táblán, krétával vezetik, hogy melyik gyerek, mikor volt jelen. Szerintem csodás, hogy nem hagyják elkallódni ezeket a gyerekeket, hanem kapnak oktatást, tanulnak angolul. Így kapnak egy kis esélyt – fűzte hozzá az erről szóló bejegyzésében.

 

Fotó: Facebook / Sári Évi

Talán sokan nem tudják, hogy Zanzibáron született a legendás dalszerző-énekes, Freddie Mercury. Sári Évi azonban nagyon is tisztában van vele, ezért ha már arra járt, tiszteletét tette a háznál, ahol 1946. szeptember 5-én napvilágot látott a Queen együttes feledhetetlen fronembere. – Freddie Mercury eredetileg Farrokh Bulsara néven született a zanzibári Stone Townban, párszi indiai szülők gyermekeként. Szülei, Bomi és Jer Bulsara, azért vándoroltak ki Zanzibárba, hogy apja pénztáros maradhasson a Brit Gyarmati Hivatalban. Mivel imádom Mercuryt és aki követi a munkáimat, az tudja, hogy játszom a We Will Rock You musicalben, így ez tényleg egy kötelező program volt! – osztotta meg rajongóival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában