Szorgosak és kreatívok

2021.11.20. 11:00

Debreceni fodrászok készítik el a Dancing with the Stars résztvevőinek frizuráit

Imádják a kihívásokat.

Fotó: Kompos Tamás-archív

A Tv2 Dancing with the Stars sikerműsora résztvevőinek hajkoronáit hétről hétre debreceni fodrászok készítik. A műsor nagy sikernek örvend, többek között ezért is óriási elismerés a hajszobrászoknak, hogy idén is őket kérték fel a feladatra – fogalmazott a Naplónak Kompos Tamás mesterfodrász, a Hedge Hair szalonok tulajdonosa. Mint elmondta, hatalmas megtiszteltetésnek érzik, hogy a tavalyi évad után a 2021-ben színpadra lépő versenyzők, táncosok frizuráit ismét ők alkothatják. – Csapatunkból összesen csaknem húsz ügyes kéz dolgozik a műsorban. A forgatások már nyáron elkezdődtek, nem csak az adások napján van szükség a srácok kreativitására. Általában egy adott napon mindig tíz fodrásznak kell helytállni szombatonként, akik reggel 10 órától egészen éjfélig azon dolgoznak, hogy mindenki elégedett legyen a hajviseletével – fogalmazott.

Megjegyezve, nagyon izgalmas feladat, és egyértelműen mindenki imádja, ugyanis nem minden frizőr mondhatja el magáról, hogy ehhez hasonló megbízást kap.

(Fotó: Kompos Tamás-archív)

– Nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki a celebekkel. Hihetetlenül közvetlenek, és ami fontos, elégedettek velünk. Mindemellett olyan szakmai kihívásról beszélünk, amely mindannyiunk számára meghatározó. Aki figyelemmel követi a műsort, az tudja, minden adásnak van egy témája, aminek meg kell mutatkoznia egyszerre az előadásban és a kinézetben is. Az utóbbi a mi dolgunk, ezért is vagyunk folyamatosan kapcsolatban a stylistokkal, hogy minden tökéletes legyen. A ruha, a smink és persze a frizura: egy egészet alkosson – emelte ki. Hozzátéve, rendkívül büszkék, hogy Debrecent képviselhetik. Ugyanis munkájukat az itt élők nagyban segítették azzal, hogy befogadók és mernek váltani, újítani. Bíznak abban, a jövő hasonló sikereket tartogat számukra.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában