ninja warrior

2021.11.16. 17:00

A döntőben is szoríthatunk a nádudvari versenyzőnek

Nincs több kétség: Tóth Axel ott lesz a Ninja Warrior végső erőpróbáján.

Fotó: Tóth Axel-archív

Leküzdötte a középdöntő akadályait, a Ninja Warrior döntőjébe harcolta magát Tóth Axel. A nádudvari versenyző hétfő este arról számolt be a Naplónak, ő maga sem gondolta volna, hogy idáig eljut. Ahogyan azt korábban megírtuk, a huszonhárom éves fiatalember nem először vesz részt a megmérettetésen. Évekkel ezelőtt már láthattuk a képernyőn, azonban akkor magának és a körülötte lévő embereknek is csalódást okozott. Ezen szeretett volna idén változtatni, s ez sikerült is neki. Ugyanis a heti döntőből nemcsak a középdöntőig, hanem egészen a végsőkig jutott.

– Fantasztikus érzés a legjobbak közt lenni. Úgy érzem, megérte másodjára is jelentkeznem a műsorba. Bevallom, amikor az első pályán a hetedik feladatnál elvéreztem, akkor megfordult a fejemben, hogy ennyi volt – fogalmazott lapunknak. Hozzátette, amióta a Ninja Warriorban ismét feltűnt, azóta nagyon sok üzenetet kap, ismerősnek jelölik a Facebookon.

– Jólesik a sok gratuláció, és az, hogy ennyien bíznak bennem. Úgy érzem, elértem a célom. Sőt, többet kaptam, mint amiről valaha álmodtam ezzel a versennyel kapcsolatban – fűzte hozzá Tóth Axel.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában