Lehullt a lepel

2021.09.13. 13:48

Kiderült, ki lesz a Desperado énekesnője

Új énekhanggal csendülnek fel a debreceni együttes slágerei.

Fotó: Facebook / Desperado

Amint arról a Hajdú Online augusztus elején beszámolt, Gábor Bernadett huszonegy év után kilépett a Desperado együttesből. Betti hónapok óta együtt dolgozik a korábbi Josh&Jutta formációból ismert Szarvas Józseffel, akivel több közös fellépésük is volt az elmúlt időszakban. Eleinte úgy tűnt, a debreceni születésű énekesnő életében mindkét zenei projekt elfér, ezért nagy meglepetést okozott, amikor nemrég bejelentette, végleg búcsút int a Desperadónak.

A rajongók alig ocsúdtak fel a megdöbbenésből, a popbanda két megmaradt tagja máris leszögezte: hamarosan új énekessel folytatják, és a formáció neve is átalakul. Arra sem kellett sokat várni, hogy lelepleződjön a titok, Zsolti és Zoy ugyanis napokon belül közzétették, hogy mostantól Desperado feat. Réka néven folytatják tovább egy bájos, szőke énekesnővel kiegészülve. Betti hirtelen távozása és Réka érkezése az együttes Facebook-oldalán közzétett kommentek alapján egyelőre vegyes reakciókat váltott ki a rajongókból, ám a Desperado rögvest belevetette magát a munkába. A fiúk ott folytatták a haknizást Rékával, ahol Bettivel abbahagyták, és az új felállással is már számos koncerthelyszínen találkozhatott a közönség.

A Desperado hivatalos közösségi oldalán a rajongótábor nemrég ízelítőt kapott abból, hogyan szólnak a régi slágerek friss énekhanggal. Hallgassatok bele ti is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában