videóval

2021.09.27. 17:00

Fülbemászó lett Szakály Gergő és Szőcs Renáta dalának újrakevert változata

Szakály Gergő és Szőcs Renáta dalára Lotfi Begi is felfigyelt.

Fotó: Szakály Gergő-archív

Tavaly megismerhettük a debreceni származású Szakály Gergő és Szőcs Renáta Hétköznapok című dalát, aminek a szövegét együtt írták meg. A dal üzenete nem más, mint felnyitni az emberek szemét, voltaképpen társadalmi problémákat boncolgat. A számra a közelmúltban Lotfi Begi is felfigyelt, így készült belőle egy remix, ami már elérhető az ismert zenemegosztó portálon.

Szakály Gergő elmondta a Naplónak, úgy véli, a feldolgozás igazán fülbemászó, könnyen hallgatható. – Elképzelem, hogy beülök a kocsiba és ez a dal megy a rádióban – fogalmazott, hozzátéve, folyamatosan készülnek a dalok, illetve hamarosan megismerhetjük a legújabb általa énekelt zeneszámot is.

– Az elkövetkezendő hetekben fog megjelenni a dal, ami másabb stílusú, mint az eddig megszokottak, és ez lesz az első olyan projekt, ami nem teljesen az enyém, ugyanis én „csak” feléneklem, de a szöveget más írta. Jó stílusú, friss, fiatalos, szerintem a szöveg is nagyon jó, úgy fogalmaznék: mindenki ki tudja belőle ragadni azt, amire a leginkább szüksége van – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában