halászléfesztivál

2021.07.06. 12:19

Fásy Ádám: Isten úgy teremtette Tiszacsegét, hogy öröm ide eljönni

A műsorvezető szerint ránk fért már, hogy együtt mulassunk.

Fásy Ádám közös énekre hívta a csegei közönséget | Fotó: Kiss Dóra

Visszatérő vendég Tiszacsegén Fásy Ádám, így nem meglepő, hogy az ismert műsorvezető a szombaton tartott XIII. Tiszacsegei Halászléfesztiválra is kilátogatott. Ha már ott volt, néhány szót váltottunk Fásy Ádámmal, aki szerint annál szebb dolog nincs, hogy visszakaptuk a szabadságunkat. – Jelentős fejlemény, hogy legyőztük ezt a láthatatlan ördögöt, a koronavírust, az pedig még fontosabb, hogy meg tudtuk szólítani az embereket: jöjjenek el most a halászléfesztiválra, és majd a szeptember első szombatján rendezendő harcsapaprikás-főző versenyre – mondta.

Fásy Ádám közös énekre hívta a csegei közönséget | Fotó: Kiss Dóra

A szeptemberi eseményt az ő neve fémjelzi; a közönségnek már most előrevetítette, a főzőversenyen nemcsak rengeteg csapat lesz, hanem neves fellépők is. – Csodálatos a hely, Isten úgy teremtette Tiszacsegét, hogy öröm ide eljönni, és öröm az emberekkel együtt lenni. Gyönyörű a hely, nagyon jók az emberek és nagyokat mulatunk. Ránk fért már, hogy együtt legyünk, mulassunk és a zene szeretetével átöleljük egymást – fogalmazott. A szombati fesztiválon tömött sorokban várták a látogatók, hogy korhely vagy hagyományos halászlét vehessenek. Fásy Ádám kérésünkre elmondta, minden halétel a kedvence, de ha választania kell, a hagyományos halászlevet jobban szereti. Az ismert műsorvezetőben ezúttal sem kellett csalódnunk: rövid színpadi köszöntőjében megénekeltette a népes közönséget.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában