Klippremier

2021.06.17. 18:11

Lotfi Begi adott új köntöst Dánielfy Gergőék sikerdalának

Csakúgy mint az eredeti számhoz, a frissen debütált remixhez is a debreceni énekes rendezte a videóklipet.

Fotó: Dánielfy Gergő és az Utazók archívuma

Dánielfy Gergő és Rácz Gergő idén márciusban hozták ki közös produkciójukat Elrontottam címmel. A dal rögtön felkapott lett YouTube-on, és a rádióban azóta is sokszor lehet hallani. Most pedig itt van a Megbántam, avagy az Elrontottam remix.

– Szerintem ez a két szó, hogy „Elrontottam” és „Megbántam” nagyon hiányoznak az alapvető emberi kapcsolatainkból és a kommunikációból. Sokszor nem merjük a másik szemébe mondani, de még leírni sem, mert gyengének tűnhetünk a szemében, viszont véleményem szerint csak azáltal fejlődhetünk, ha belátjuk a hibáinkat és ezt meg tudjuk osztani a számunkra fontos emberekkel. Úgy gondolom, ez az üzenet megérdemel egy folytatást… – mondta Dánielfy Gergő.

A szerzeményre nemcsak a közönség, hanem a szakma is felfigyelt. Lotfi Begi szárnyai alá vette a dalt és új értelmezést adott neki a most megjelent remixben, amelyből Rácz Gergő ismét kivette a részét többek között az énekfelvételekkel.

– Régóta ismerjük egymást Begivel, szakmai berkeken belül találkoztunk párszor és már beszéltünk egy ideje közös együttműködésről. Ez az első közös projektem vele, és szerintem egyből elkapta a fonalat a dal hangulatát illetően. Erre számítottam is, ezért ajánlottam őt Gergőéknek. Végül egy jó kis nyári remix született belőle, amit szerintem szeretni fognak az emberek – fűzte hozzá Rácz Gergő.

A Megbántam című dalhoz teljesen új klipet forgatott a csapat, bár a helyszín ismerős volt számukra: ugyanabban az épületben zajlottak a felvételek, ahol az Elrontottam kisfilmje is készült, csak egy emelettel fentebb. A klipet ezúttal is Dánielfy Gergő rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában