Rácz Family Show

2021.04.11. 10:30

Ilyen egy igazi derecskei reality – videóval

A Rácz Family Show a valóságot mutatja, itt nincs megjátszás.

Annamária, Krisztián (középen) és Ricsike hetente jelentkeznek új videóval | Fotó: Rácz Krisztián-archív

Több száz ezres megtekintések vannak a legnagyobb videómegosztó portálon a Rácz család videói alatt.

Annamária, Krisztián (középen) és Ricsike hetente jelentkeznek új videóval | Fotó: Rácz Krisztián-archív

A Rácz Family Show a derecskei család bolondos mindennapjait mutatja be, a maguk egyszerű, ám annál hitelesebb valójában. A családfő, Rácz Krisztián a Naplónak elmondta, már tavaly el akarták indítani a YouTube-csatornájukat, végül idén, január 20-án került fel az első epizód. Azóta nincs megállás, minden pénteken jelentkeznek új résszel.

A videókban a főszereplő Krisztián, felesége, Ráczné Jónás Annamária és Ricsike, Krisztián unokaöccse, de a Jónás család tagjai is gyakran feltűnnek a jelenetekben. – A videók a mindennapjainkról szólnak, talán azért is szeretnek minket annyira, mert átjön a nézőknek az, hogy nem játsszuk meg magunkat. Mi ilyen viccesek vagyunk, így szeretnek minket. Egyszerű, átlagos emberek vagyunk, ilyen életszínvonallal, ami a videóban látható – mondta Annamária. Hozzátette: – Mindig ilyenek voltunk, Ricsike már kis kora óta így viselkedik Krisztiánnal, Tom és Jerryt játszanak, csipkelődnek, de szeretik egymást – tudatta.

Nem változott semmi

A Rácz családot Derecskén jól ismerik, ehhez az is hozzájárul, hogy zenészcsaládról van szó: nemcsak Krisztián, hanem Annamária édesapja és testvérei is zenészek, egyikük Jónás Emil, aki a Spártai kemál című számával tarolta le az internetet néhány hónappal ezelőtt. – Ricsike is belekezdett a zenélésbe, saját dalai vannak, folyamatosan kapunk ezekről visszajelzéseket. Ömlik belőle a dalszöveg, mi már több mint 15 éve játszunk, de még nekünk is meglepő, mennyi dalt ír – vallja Krisztián.

A házaspárnak két gyermeke van, a 10 éves fiuknak és a 4 éves lányuknak azonban nem változott az élete a show elindulása után. – A gyerekek is természetesnek veszik ezt, ugyanazokat a hétköznapokat élik, mint előtte. Már megszokták, hogy bolondozunk egymással. Itt nincsenek producerek, rendezők, operatőrök – mondta Annamária. Rengeteg üzenetet és telefonhívást kapnak az epizódok kapcsán, a házaspár nagyon hálás azért a szeretetért, amit a rajongóik adnak. Ezek a visszajelzések biztatják őket arra, hogy megosszák mindennapjaikat a nagyközönséggel. – Nem csak Magyarországon néznek minket, külföldről is érkeznek üzenetek. Ez motivál minket, ezért tudjuk szívvel adni nekik a napjainkat. Nem a feliratkozószám határozza meg az embert, ugyanolyanok vagyunk, mint régen, ilyenek leszünk a jövőben is – mondta Krisztián.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában