sztorik, gondolatok

2021.02.22. 14:31

Dánielfy Gergő meghúzta a kocsiját, de azért valami jó is történt vele

A debreceni születésű énekes Facebook-oldalán osztott meg néhány inspiráló történetet.

Fotó: Facebook / Dánielfy Gergő

Jó hír a rajongóknak, hogy hamarosan új klippel és dallal jelentkeznek Dánielfy Gergőék, a fiatal művész néhány napja posztolt közösségi oldalán a forgatásról.

Nem sokkal későbbi bejegyzésében azonban már arról számolt be, hogy a munkálatok miatt egyik este későn ért haza, és magához képest korán, reggel 8-kor ébredt. Ekkor leugrott sós kifliért és kakaóért a boltba,

de nem vette észre a kocsija melletti tűzcsapot, az apró figyelmetlenség pedig csúnya horpadást eredményezett a kocsiján.

Emiatt egy ideig nem lesz autója, így vonattal utazott Budapestre. Mikor megérkezett, a pályaudvaron egy fiatal srác lépett oda hozzá, hogy tudna-e neki teát vásárolni, mivel nagyon fázik. „Mondtam, hogy persze. Beszélgettünk. Nem volt hol laknia, utcára került. Itt van vele egy másik srác is, szintén az utcán van ő is, de egymásba kapaszkodnak. Nem ismerték egymást, de már barátok lettek a hidegben és azon vannak, hogy újra »élhessenek«. Miután megvettem a teát, elbúcsúztunk. Visszafordultam és azt láttam, odaadta a társának a teát, hogy ő igyon belőle…” – részletezte a posztban.

Az esetről az énekesnek egy három évvel ezelőtti eset ugrott be, melyet az egyik fővárosi bevásárlóközpont aluljárójában élt át. Felvételizni ment az egyetemre, édesanyja pedig rengeteg szendvicset csomagolt neki. „Egy néni a kutyájával állt az aluljáró fala mellett. Volt előtte egy persely. Nem volt nálam készpénz, viszont szendvicsem az igen. Adtam egyet a néninek. Mikor továbbmentem és távolodtam, hátrafordultam és láttam, hogy a kutyusának lerakta a szendvicset… Nem tudtam mit csinálni, csak néztem, ahogy a néni tovább álldogál és a kutyusa boldogan csóválja a farkát és eszi azt a szendvicset, amit anya készített reggel 6-kor. Egyszerre voltam nagyon szomorú és nagyon boldog… Soha nem szeretném elfelejteni ezt a pillanatot. Most eszembe jutott és ennek örülök!” – idézte fel azt a pillanatot Dánielfy Gergő, majd hozzátette: a színészeknek, művészeknek azt mondják, hogy járjanak nyitott szemmel, mert abból táplálkoznak és merítenek, amit az utcán, buszon, vonaton és bevásárlóközpontokban látnak. Szerinte ez mindenkire igaz, mint írja,

ha képesek vagyunk észrevenni ezeket a pillanatokat, akkor minden rendben van velünk.

„Ha lehetne, akkor 100%-os kuponkódokkal ezeket a pillanatokat videóban rögzíteném, beleraknám egy olyan nyakba akasztható vízálló pénztárcába, amit a fürdőben hordanak az emberek (hogy miért pont ebbe nem tudom, de szerintem tök jól nézne ki) és szolgáltatnám Mindenkinek! Kuponkód: #éldmegazigazivalóságod vagy valami ilyesmivel… Szóval összetörtem az autóm, de igazából semmi baj nem történt” – zárta sorait az énekes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában