videóval

2021.01.05. 10:55

Új klippel jelentkezett a Kertekalatt, egy korszak végéhez ért a zenekar

A Panoráma videója Lillafüreden forgott, és már megtekinthető.

Fotó: Kertekalatt

Vadonatúj videóval jelentkezett a debreceni kötődésű Kertekalatt zenekar, amelyet a Panoráma című szerzeményhez forgattak a mesés Lillafüreden egy hideg, de verőfényes napon. A klip egyben egy korszak végét is jelenti, mivel a Panoráma a banda kislemezének utolsó dala, elmondásuk szerint nagyon élvezték a forgatási kalandot. Íme, az eredmény:

A zenekar a következőket osztotta meg velünk a Panoráma kapcsán:

„Nagyjából másfél éve foglalkoztunk először a dallal, egy akkordos dallamötletből bontottuk ki teljessé a zenekarral közösen ötletelve. Közben erre szerencsére sikerült egy szerintünk kifejező, őszinte és tartalmas szöveget illeszteni. A dal üzenetének központjában egy éppen kibontakozó, még kicsit bizonytalan szerelmi szál áll. A sorokból kis betekintéseket kapunk ebbe a kapcsolatba, a kezdeményező oldalról szemlélve. Szerencsére az eddig kapott visszajelzésekből úgy látjuk, hogy kortól és nemtől függetlenül sokaknak tetszik ez és az eddigi dalaink is. Ezt ismerve tehát mi szívesen ajánljuk bárki olyannak a Panorámát, aki szereti ezt a slágeres-rockos-popos utazózenét.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában