gólyahír

2020.11.23. 16:03

Megszületett Áron, Sigér Dávid kisfia

A sok futball okozta örömhír mellé most újabb érkezett; ezúttal a Sigér család háza tájáról.

Budapest 20200125 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Ferencváros FTC Paks Fotó Földi Imre Nemzeti Sport Sigér Dávid

Fotó: Napló-archív

Vasárnap 12.45-kor megszületett Sigér Dávid kisfia. A magyar válogatott labdarúgót a Hajdú-bihari Napló még Torinóba indulása előtt érte el. – Nagyon megható pillanat és semmihez sem fogható érzés volt az, amikor megláttam az újszülött gyermekem. Nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem, amikor megszületett a fiam – mesélte boldogan a Ferencváros nagy teherbírású középpályása.

Kerek egész

A kedd esti Juventus elleni BL-mérkőzés idején a 3350 grammal, és 56 centivel született Áron még valószínűleg nem érti, hogy az apukája miért nem látogatta meg most, de egyszer majd rájön, hogy éppen akkor érte, az egész családjáért és Magyarországért futballozott a rá is büszke édesapja, akinek a 2020-as éve kerekebb talán aligha lehetne: BL-csoportkör a Fradival, Eb-re való kijutás a válogatottal, mellyel a Nemzetek Ligája-csoportot is megnyerték. A Tégláson született és Debrecenben, valamint Balmazújvárosban is nevelkedett focista azt is elárulta, hogy a baba és kedves felesége is jól van, élvezi az anyaszerep első pillanatait.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában