szülinapoztak

2020.11.03. 14:48

Kétéves lett a Tortuga

Ahogy azt a közösségi oldalukon írják: „A folyékony beszéd még nem megy, de járni már tudunk!”

Fotó: Facebook / Tortuga

Két évvel ezelőtt, ezen a napon álltunk fel először Tortuga néven a budapesti BackStage Pub színpadára. Noha az első koncertet megelőzően, már folyt a Tapsolj és Tátogj! lemezünk dalainak felvétele, a zenekar születését 2018. november 1-től számítjuk – olvasható a debreceni együttes bejegyzésében.

Beszámoltak róla, hogy az elmúlt két év alatt mennyi minden történt velük, kezdve azzal, hogy turnéztak a Junkies-zal, erdélyi körúton voltak az Intim Torna Illegállal, bejutottak A DAL döntőjébe, egészen addig, hogy ők lettek a 2020-as év Petőfi Zenei Díjas felfedezettjei. Emellett színpadra állhattak a Hooligansszel, az Aurórával, a Fatal Errorral és sok más együttessel.

Természetesen köszönetet mondtak minden támogatójuknak, illetve a rajongóiknak is azért, hogy követik, hallgatják őket, valamint a koncerteken is jelen vannak.

Elárulták, jelenleg erőteljesen koncentrálnak az új dalokra, amelyből hármat már fel is vettek, mindemellett hamarosan a legújabb klipjüket is forgatni fogják, azon koncerteket erre az évre már nem terveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában