duplázott is!

2020.10.25. 19:11

Lírai koncertet adott Járai Márk Debrecenben

Az egyik Halott Pénz sláger is szólt a Dériben, igaz, most egy kicsit másként. 

Fotó: Kiss Annamarie

 

A Déri Múzeum pénztörténeti sorozatának záró eseményen Járai Márk, a Halott Pénz énekese adott akusztikus koncertet. A népszerű előadó – a pandémiás helyzet miatt – kétszer állt színpadra Debrecenben.

Fotó: Kiss Annamarie

– Már korábban elkezdtem akusztikus, szóló karrieremet, régebben bárokban játszottam, így kerültem be a Hallott Pénzbe, de azóta is tartok akusztikus koncerteket. Melankolikusabb, lírai vonal ez, versfeldolgozásokkal, egy ilyen tracklist érkezik most a Déri Múzeumba – mondta a Naplónak Járai Márk a koncert kezdete előtt. Hozzátette: – Gondolkoztam rajta, hogy csinálok egy Cseh Tamás tematikus esetet, de inkább csak elhintek egy-két Cseh Tamás-dalt – fogalmazott a népszerű előadó.

A debreceni koncerten saját dalok mellett többek között Green Day-feldolgozás, Petőfi Sándor egyik versének megzenésített változata, valamint a Halott Pénz Élnünk kellett volna című dala is felcsendült egy szál gitár kíséretében. Járai Márk az előadás előtt interjút adott a Naplónak, ahol szó esett a zenekar sikerének titkáról, a nehézségekről és arról is, miért nem fejezte be az orvosi egyetemet. Az interjú egy későbbi lapszám hasábjain lesz olvasható, de a Hajdú Online-on is megjelenik majd.

KD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában