nagy változás

2020.09.19. 10:27

Tagcsere az Intim Torna Illegálnál, már a Nagyerdőn is az új felállásban zenéltek

Az Intim Torna Illegál a tízéves fennállása alatt sokszor megfordult a cívisvárosban.

Fotó: SOMOGYI LAJOS

Az idén 10 éves Intim Torna Illegál múlt hét szombaton a Víztoronykertben koncertezett, ahol szokás szerint hamisítatlan „ITI-hangulatot” teremtettek a srácok. A banda a 2010-es megalakulása óta az ország egyik legnépszerűbb koncertzenekarává vált, melynek tagjai minden fellépésen hatalmas energiával vetik bele magukat a zenélésbe, a közönség nagy örömére. Dorogi Péter frontember Debrecenben született, így van is kötődésük Hajdú-Bihar megyéhez; ahogyan azt korábban a Naplónak is elmondták, mindig szívesen jönnek a cívisvárosba.

Kiszállt a basszusgitáros

A zenekarban egyébiránt változások is történtek: augusztusban jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy elválnak útjaik Bikali Sándor basszusgitárostól. „Egyik szemünk sír, a másik nevet! Bikali Sanyi, a mi basszusgitárosunk, úgy döntött, hogy kiszáll a zenekarból, mert megtalálta önmagát a fotózás és videózás világában, és mostantól csak annak szeretné szentelni idejét. Nagyon sok sikert kívánunk neki, és reméljük, sok helyen fogunk még találkozni munkáival!” – olvasható az Intim Torna Illegál Facebook-oldalán. Legutóbb 2016-ban volt tagcsere, akkor Kiss Sándor (szintén basszusgitáros és menedzser) vált meg a zenekartól, az ő helyére érkezett Bikali Sándor. Az új tag Jámbor Béla, aki Debrecenben is bemutatkozott.

Az Intim Torna Illegál mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a „Vágjál lyukat a kádba’’ egyenesen szlogen lett, de a „Mennyország kapuján’’ át a „Köszönöm szépen’’-ig vagy a „Feltettem a polcra a szívemet’’-ig sok dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét. Képviselték már Magyarországot Európa legrangosabb showcase-eseményén, a Eurosonic fesztiválon. A banda legkedveltebb dala az „Örökké”, mely csaknem 10 millió megtekintést ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában