Gombócból is sok

2020.08.12. 10:39

Ganxstáék immár negyed évszázada zúzzák a rapet

– A karanténnak vége, a Kartel pedig dübörög tovább! – Ganxstáék így hívták fellépésükre a közönséget.

20200808 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Ganxsta Zolee és a Kartel adott koncertet a Roncsbárban

Fotó: Napló-archív

Talán a rajongóknak is meglepő, de Ganxsta Zolee és csapata épp huszonöt éve koncertezett először. A jubileum okán nemrég Debrecenbe is ellátogattak, ahol a belvárosi romkocsmában csaptak a húrok közé „25 év gengszter rap” címmel. A járványhelyzet miatt változtatniuk kellett az eredeti terveiken, erről a következőket írták rajongóiknak a Facebookon: – Nem így szerettük volna megünnepelni a zenekar 25. évét, rengeteg tervünk volt, melyeket most kénytelenek leszünk átértékelni, újragondolni. Rettenetesen sajnáljuk, hogy a több hónapon át tartó reményünk semmivé lett, de igyekszünk a lehető legjobban kijönni ebből a rettenetes szakadékból, amibe kerültünk – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">olvasható közösségi oldalukon.

A banda a debreceni koncerten az elmúlt negyed évszázad legjobb dalaiból játszott „best of” műsort, köztük olyan klasszikusokkal, mint a Keleti oldal, nyugati oldal vagy a Telepi gyerekek. A Ganxsta Zolee és a Kartel fenegyerekei alaposan megmozgatták a bulizni vágyó közönséget, és ha valaki lemaradt a koncertről, pótolhatja a nem mindennapi gengszterrapérzést októberben, a formáció ugyanis ősszel visszatér a debreceni közönséghez.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában