Fakanalat ragadott

2020.08.10. 10:28

Bíró Evelin új kihívást talált magának

Kötényt kapott a Konyhafőnök főzőműsor előválogatóján.

Fotó: Facebook / Bíró Evelin

Bíró Evelin, a debreceni születésű fiatal nő nem ismeretlen a nézők számára, sokan láthatták már a tévéképernyőn, mivel egy közismert magyar televíziós műsorban is játszott. Igaz, Evelin már nem szerepel a sorozatban, viszont nem tűnt el rajongói elől, rengeteg követőre tett szert a közösségi oldalán, és ez a szám bizonyára nőni fog a Konyhafőnök műsornak köszönhetően.

Ízletes finomság

Evelin jelenleg nem a színészi tehetségét, hanem főzőtudását mutatja meg a nagyközönségnek, valamint a zsűriknek, akik tetszését eddig elnyerte a fiatal nő főztje. Az előválogatáson ízletes finomsággal állt a séfek elé, így kötényt kapott. Az első megmérettetés óta ismét fakanalat fogott, és ízletes főztjével immár az eddigi legjobb versenyzők között tudhatja magát.

„Elárulok nektek egy titkot, imádom feszegetni a határaimat. Sokan, akik ismertek, tudjátok, hogy a leglehetetlenebb dolgok vonzanak a leginkább. Ismét találtam egy kihívást. Vannak itt olyanok is, akik csak képernyőről ismernek. Most szeretném megmutatni nektek egy kicsit saját magam” – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">osztotta meg gondolatait követőivel közösségi oldalán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában