kvíz

2020.07.05. 19:00

Most akkor balra vagy jobbra a második ajtó? Ki tudod egészíteni a Tankcsapda-szövegeket?

Kívülről fújod a Mennyország Touristot? A mobilod is a Fiúk ölébe lányokra csörög? Itt egy játék, amit neked találtak ki.

20191015 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Harmincadik születésnapja és Liliput Hollywood című új albuma bemutatója alkalmából zenélt a Tankcsapda a Lovardában.

Fotó: Napló-archív

Idén már 31 éves a Tankcsapda, ami egy ember életében bőven elég arra, hogy szakmát és/vagy diplomát szerezzen, családot alapítson, meg egy párszor megváltozzon a teljes világnézete. Egy zenekar életében igen ritka ennyire monumentális pályaív, pláne hazánkban, azt meg felsorolni is nehéz, Lukács Laciék mennyi emlékezetes refrént és verzét írtak ez alatt a bő három évtized alatt.

Egy kis játékra hívjuk a debreceni rockzenekar rajongóit és mindenkit, akihez közel áll a Tankok zenéje: mutatunk egy hiányos dalszövegrészletet, nektek pedig ki kell egészíteni a megfelelő szóval, hogy stimmeljen. Lesznek teljesen nyilvánvaló sorok, amiket még a zenekarba csak hébe-hóba belebotlók is betéve tudnak, de azért egy-két meglepetést is elrejtettünk a kérdéssorban, csak a kihívás miatt. Kezdhetjük? Akkor hajrá!

1.
Aki a pokolra kíván jutni, annak … a második ajtó
2.
Nem számít már hogy a(z) … hol talál rám
3.
Kevés a luxus, … a kényelem
4.
Na gyere, tekerünk egy …
5.
Johnny a mocsokban … rég
6.
Nézd meg jobban, hogy élnek …
7.
Nem akarok már, csak füstöt meg …
8.
Bánattal vagy örömmel, de én … foggal-körömmel
9.
Ez csak egy … dal, semmit nem akar
10.
A kulcstartójukon a …

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában