Megélni az ízeket

2020.06.10. 13:05

Soma: „Én egész lényemmel eszem”

A Mamagésa már több alkalommal is belekóstolt a veganizmusba, amit most halfogyasztással párosít.

Fotó: Facebook / Soma Mamagesa

Spitzer Gyöngyi hosszú évek óta segíti az embereket életszemléleti tanácsaival, ám közben soha nem feledkezik meg hitvallásának egyik központi tényezőjéről, az önreflexióról. A művésznevén sokak által Soma Mamagésaként ismert előadóművész, spirituális tanító mindennapjait átjárja a tudatosság, így az olyan egyszerű dolgok is sarkalatossá válnak számára, mint az ízek és illatok megélésének öröme. Nem meglepő tehát, hogy nagy odafigyelést fordít arra, mi kerül a tányérjára. A napokban közzétett " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésében arról vall, hogy életmódváltásba kezdett, amely során két gasztrofilozófiát, a veganizmust és a pescetarianizmust ötvözte egymással.

Mint kiderült, már nem először próbálkozik ilyesmivel. Hat hete tapossa újra a vegánság útját, ám nem száműzte végleg az összes állati eredetű táplálékot, hiszen halat továbbra is fogyaszt, ugyanakkor a glutént kerüli. Soma mindezek alapján úgy jellemezte magát, mint „gluténmentes vegán pescetária”, és hozzátette, még sokat kell tanulnia új életmódjáról.

„... én egész lényemmel eszem. Ilyenkor nem is beszélek, és azt sem szeretem, ha engem zavarnak evés közben. Minden porcikámmal az ízekre figyelek, amiket legalább annyira imádok, mint az illatokat. Mmmm...”

– árulta el a Mamagésa.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában