ami mindennél fontosabb

2020.06.08. 15:04

Örvendi Cintia meglepő bejegyzést tett közzé

A modell nemrég ünnepelte névnapját, azt vallja, ez a legkedvesebb ünnepe.

Fotó: Kőműves Mór-archív

Cintia névnapja kapcsán elárulta követőinek, ez az ünnep számára még a születésnapnál is fontosabb, hiszen nem aggasztja a szülinapi tortán ékeskedő, évről évre gyarapodó gyertyák száma.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cintia Örvendi 📸👩🏻‍💻🚶🏻‍♀️ (@cintia_orvendi) által megosztott bejegyzés,

A Naplónak azt is elárulta, hosszú hónapokat követően pünkösdkor újra szülővárosába, Nádudvarra utazhatott. – Végre megölelhettem a szüleimet. Ebben az évben most mentünk haza először, ami hihetetlen, mert ennyi időt még nem töltöttem el, hogy ne látogattam volna meg azt a várost, ahol felnőttem – mondta meghatottan Cintia, aki a fővárosból indult családlátogatásra.

A modellről köztudott, hogy rendszeresen sportol, és mint elmondta, a négy fal szorításából nagy örömére már kimegy futni a Margit-szigetre. – Mivel az elmúlt hónapokban megváltoztak mozgási szokásaim, így egyelőre úgy döntöttem, hogy maradok a szabadban és a természetben. Hiányzik a közösségi mozgás is, amit anyukám már Nádudvaron visszahozott, ugyanis hétköznaponként a helyi művelődési központ hátsó udvarán, a szabadban tart aerobik­órákat – tette hozzá.

A Napló megkeresésekor Örvendi Cintia épp egy forgatáson járt, részleteiről a következőket árulta el. – A Mind Mate Inspiration első online előadása májusban volt, és most forgattuk a második részt. Mindig keresünk szép helyeket, hogy az embereknek kedvet csináljunk a kimozdulásra – fogalmazott a modell, akinek az utóbbi években esküvőszervezői karrierje is felszökőben van.

– A rendezvények területén egyelőre az online megoldás marad, szerencsére az emberek kezdenek lazábban jönni-menni, azonban egyelőre érezhető a távolságtartás rajtuk – jegyezte meg. Az ifjú üzletasszony végezetül elárulta azt is, a bezártság időszaka után első útja egy állatmenhelyre vezetett barátnője társaságában, ahová ez alkalommal is segíteni ment.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában