ötven dal várható

2020.06.02. 11:34

Kowa már Debrecenben stúdiózik, ősszel jön az új lemez

Kowalsky friss videóban számolt be annak az új, 50 dalt tartalmazó anyagnak a készítéséről, amelyet várhatóan októberben vehetnek majd kézbe a rajongók.

Fotó: Napló-archív

A Kowalsky meg a Vega egy korábbi " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésben már elhintett néhány információt arról, hogy a banda egy óriási, 50 dalt tartalmazó lemez megjelentetésén dolgozik.

A zenekar frontembere, Kowalsky (Balázs Gyula), aki már megérkezett Debrecenbe, hogy megkezdje a dalok feléneklését a stúdióban, ezúttal egy frissen feltöltött " target="_blank" rel="noopener noreferrer">videóban osztott meg további részleteket a lemezről. A kiadványról már biztosan tudni, hogy 3 lemezen összesen 50 szerzeményt fog tartalmazni, melyek közt szerepelnek Kowa korábbi projektjeiből (Black-Out, Expedíció) származó felvételek újravett változatai, emellett 10 vadonatúj nóta is. Az énekes szerint esélyes az október 2-ai megjelenés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában