Koronavírus

2020.03.18. 11:05

Otthonmaradásra buzdít a Kowalsky

A Kowalsky meg a Vega frontembere videóban hívja fel az emberek figyelmét az előírások betartására.

20190718 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Campus fesztivál első napját rendezte meg a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. a Nagyerdei Stadionnál. Kowalsky meg a Vega

Fotó: Matey István

Vizsgázzunk jelesre emberségből!

– szólt rajongóihoz Balázs „Kowalsky” Gyula, a Kowalsky meg a Vega énekese. A közösségi oldalon közzétett videóban a frontember kifejtette, hogy többek között az otthonmaradásra vonatkozó ajánlásokat hozzáértő szakértői stáb teszi, amelyeket kollektívan, lehetőleg mindenkinek maximálisan meg kell fogadnia.

Felelősségteljesen

Az énekes kiemelte, hogy természetesen vannak olyan munkakörök, amelyeket nem lehet leállítani, de az étterembe és moziba járásnak nem most van itt az ideje. Ahogy Kowalsky látja, a jelenlegi egy kollektív tanító szituáció, amikor az embereknek nem egyénben, hanem közösségben kell gondolkodniuk. Felhívta a figyelmet arra, hogy nem lehet tudni, ki fertőzött és ki nem, és tünetmentes betegek által hátrahagyott nyomok esetleg másra következményekkel járhatnak.

„Felelősségteljesen, együttérzően, ne csak a saját helyzetünket figyelve, hanem megértve más helyzetét, aki teheti, maradjon otthon!”

– zárta közleményét Kowalsky, aki úgy véli, ha ezt képesek vagyunk megtenni, gyönyörűen vizsgázhatunk emberségből. A zenekar egyébként a napokban osztotta meg rajongóival új dalát a hozzá készült videóklippel együtt Nem számít semmi más címmel. A szerzemény a legnagyobb zenei megosztón pillanatok alatt a felkapott videók között tudhatta magát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában