tehetségkutató

2020.02.09. 15:04

Nági sikere A Dalban

Továbbjutott a hajdúböszörményi születésű Nagy Brigitta a közszolgálati tévé vetélkedőjében.

Fotó: Facebook / NÁGI

Számos visszatérő és ismert hazai előadó mellett új arcokat és tehetségeket is megismerhetett a közönség a Duna Tv-n és a Duna Worldön sugárzott A Dal 2020 című műsor szombat esti adásában.

Másodikként lépett színpadra az internetes videómegosztókról ismert tehetség, a hajdúböszörményi születésű Nagy Brigitta, művésznevén Nági. A fiatal énekesnő a modern társadalom elé állított ferde tükröt a Freedom – Felszállok a gépre című dallal. A popzenei stílusú előadás sajátosan szabad, hippis hangulatú dalára a zsűri összesen 29 pontot adott, amivel a mezőny hátsó felébe került, és akkor nem sok esély mutatkozott a továbbjutásra.

Nem sokkal ezután a Nene együttes dalát, a Későre járt a 4 zsűritag egyaránt az adható legmagasabb 10 ponttal honorálta, így az azonnal bejutott az elődöntőbe. Az új szavazási rendszer alapján a nézők így a maradék 9 fellépő produkciójára szavazhattak telefonon.

Végül Nági, Wolf Kati, Takács Nikolas, Molnár Dániel és a KIES csatlakozhatott az automatikusan továbbjutott Nene zenekarhoz, így őket újra láthatjuk az elődöntőkben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában