Filmpremier

2020.02.06. 13:38

Felföldi József is közreműködött a Tékasztorik 2. részében

Február 13-tól a debreceni mozikban is látható a debreceni édességgyáros közreműködésével készült romantikus komédia.

Fotó: Matey István

Három év után ismét a magyar mozikba kerül a Bihari Viki blogja és élete által inspirált fanyarédes komédia, a Tékasztorik. Az első rész, amit a kritikusok a „magyar Bridget Jones-filmként” aposztrofáltak, nagy visszhangot váltott ki a nézők körében. A közönségsikert látva a folytatás egyértelmű volt, s bár három évet kellett várni rá, most elérkezett az idő, hogy a nézők ismét jót szórakozhassanak Viki szerelmi kálváriáján.

A film javarészt közösségi finanszírozásból valósult meg, az egyik fő támogató pedig Felföldi József, a Felföldi Édességgyártó Kft. tulajdonosa. Az édességgyáros egy rövid epizód erejéig csatlakozott a produkcióhoz.

A film díszbemutatója február 11-én lesz a fővárosi Cinema City Arénában, a debreceni és az országos premiernek is helyet adó Apolló mozi február 13-án 19 órától várja a nézőket.

– A bemutató nem zártkörű esemény, a készítők, a szereplők és én is szeretettel várok minden mozirajongó érdeklődőt – mondta Felföldi József.

 

Felföldi József, a Felföldi Édességgyártó Kft. alapítója és tulajdonosa teljesen véletlenül, már-már sorsszszerűen csöppent bele az édességgyártás világába. A vállalkozás indításához szükséges kezdő lendületet egy rézüst adta meg, amelyet egyik elhunyt barátjának családjától vásárolt. A segítő szándék mögött megbúvó jóakarat később visszaszállt, és huszonöt évvel ezelőtt végül berobbant a hazai és nemzetközi édességiparba. A Felföldi József által alapított cég Magyarország legnagyobb családi tulajdonú vállalatai között szerepel a Forbes Magazin éves értékelése alapján.

Felföldi József nem csak az üzleti életben ért el sikereket, sokokoldalú személyisége, életigenlő hozzáállása folyamatosan új területek feltérképezésére sarkallja. Mindig is nagy rajongással fordult a művészet felé. Első verses kötetét „Út vagyok mindenfelé” címmel 1985-ben adta ki.

A zenével tizenöt éves korában került igazán közeli kapcsolatba, és azóta is a legnagyobb szenvedélye. 2013-ban szimfonikus költeménnyel jelentkezett, amelyből CD is készült a Kodály Filharmonikusok közreműködésével. Otthonosan mozog a kései barokk, romantika, a mai pop és a filmzenék világában is.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában