egészséges kisfiú

2019.12.11. 08:31

Új jövevény Tenki Rékáéknál

Második gyermekének adott életet a debreceni születésű színésznő.

Fotó: MTVA

Várandós nőt alakít legújabb filmjében Tenki Réka, aki a való életben is áldott állapotban volt. A Seveled című magyar romantikus vígjáték bemutatóját múlt hét kedd este tartották. A sajtó arról számolt be: a mindenperces kismamát a premier után azonnal a kórházba szállították, s – a hírek szerint – egy egészséges fiúgyermeknek adott életet.

Minden egyben van

– Csodás az élettől, hogy valahogy évekig nem történik semmi, aztán minden egy napra tömörül. Most pont ezek a napok azok, amikor az ember azt sem tudja, minek örüljön, vagy aggódjon, vagy mitől érezze feldobva magát. Most hirtelen minden egyben van – fogalmazott még a díszbemutatón az RTL Klub riporterének kérdésére Tenki Réka férje, Csányi Sándor színész. A házaspárnak már van egy lánya. Tenki Rékát az egyetemi gyakorlata alatt a Csokonai Színházban is láthatta a közönség, majd Budapesten folytatta pályafutását. Azóta több filmben is láthatták a nézők, de a filmvászon mellett a színházban is rendkívül sikeres: 2016-ban a Színikritikusok Díját kapta a Legjobb női főszereplő kategóriában az „Egyasszony” című egyszemélyes darab előadójaként, tavaly pedig munkássága nyomán a Jászai Mari-díjat is átvehette.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában