love island

2019.09.23. 17:29

Taktikázás helyett szerelmet keres a kockás hasú tűzoltó

Debreceni játékossal bővült a szerelem szigete.

Fotó: Facebook / Love Island Magyarország

Szeptember elsején robbant az RTL Klub képernyőjén a vadonatúj párkereső valóságshow, a Love Island. A műsor magyar verziója követi az eredeti brit „Szerelem sziget” című showműsort, melyben már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, másoknak pedig már gyermeke is született. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át az egzotikus szigetországban, Cipruson várják, hogy ráleljenek életük párjára, és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, de a fő cél a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A dögös lányok és a jóképű fiúk taktikáznak, párt cserélnek, viszont a kiesett játékos helyére egy újabb érkezik. Így történt ez a napokban is, méghozzá a debreceni születésű 21 éves létesítményi tűzoltó, Dani személyében.

Új lakótárs

A kockás hasú srác bemutatkozó videójában elmondta, egy emelt szintű edzői képzésben vesz részt, s családja egy genetikai csodának tartja, mivel pár éve még egy „Kukorica Jancsi” volt, viszont az évek alatt sikerült nem kevés izmot magára pakolni. A Love Islanddel kapcsolatban pedig elárulta, hogy nem keresi a szerelemet, hanem szerinte a szerelem fogja megtalálni őt. Majd azzal folyatta, hogy egy őszinte, hűséges, megbízható és házias lányt keres. Nem bonyolítja túl a dolgokat, nem hezitál, céltudatosan megy előre. A kemény külső azonban érző szívet takar, azt vallja, nem taktikázni ment a luxus villába, hanem rátalálni az igazira.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában