Ők ugranak be Kowáék helyett

2019.07.07. 16:57

Műteni kellett Kowát, besegít a Tankcsapda

Lukács Laciék a Kowalsky meg a Vega helyett ugranak be egy romániai fesztivál lineupjába.

Fotó: Molnár Péter

A Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs Gyula szombaton jelentette be a zenekar hivatalos Facebook-oldalán, hogy vesekő miatt másnap meg fogják műteni. Mint a videóban elmondta, turnéjuk e heti állomásait, beleértve egy szombati fellépést is, gyógyszerek segítségével csinálta végig, a marosszentgyörgyi VIBE Fesztiválra tervezett vasárnapi koncertet viszont már nem tudta bevállalni.

A fesztivál szervezői " target="_blank" rel="noopener">Facebookon közölték, hogy a zenekar helyett a Tankcsapda ugrik be, így 20 órától Lukács Laciék zúznak majd az egyik színpadon. A hírt a Tankok is megosztották, jobbulást kívánva Kowának.

Kowát vasárnap meg is műtötték Debrecenben, az énekes erről ugyancsak Facebookon számolt be a nagyközönségnek. A videóban elmondta: az, hogy a beavatkozás sikeres volt-e, csak a későbbiekben derül ki. A frontember a Tankcsapdának és a rajongóknak is köszönetet mondott a felvételen, mely itt megtekinthető:

Mint ismert, a Kowalsky meg a Vega stábjának egyik autója nemrég felborult az M3-as autópálya Borsod megyei szakaszán. A járműben a turnészemélyzet négy tagja ült, mindannyian sérülés nélkül úszták meg a csúnya balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában