Óriási buli vár rájuk

2019.07.25. 15:00

A Campuson figyeltek fel a Kelet Brass Bandre

A debreceni együttes lesz Horváth Tamás előzenekara a közel 12 ezres koncerthelyszínen.

Fotó: Kovács Péter

Tamás májusi, telt házas, Budapest Parkban rendezett bulija után ismét visszatér a Soroksári úti koncerthelyszínre, ezúttal pedig karneváli köntösbe öltözteti nagyszabású showműsorát. Azonban a fiesztahangulat elengedhetetlen részei a fúvósok, s úgy tűnik, az énekes ezt a debreceni zenekarral oldotta meg.

A találkozás

A Campus Fesztivál első, csütörtöki napján a debreceni zenekar, a Kelet Brass Band nyitotta meg a nagyszínpadot, sőt őket követte a népszerű énekes, Horváth Tamás. – A fesztivál alatt ismerkedtünk meg Tamás menedzserével, akinek említettük, hogy saját képünkre formáltuk a Meggyfa című dalt. Erre ő közölte, hogy nagyon is tetszik neki, s tök jó lenne egyszer valamit összehozni – idézte fel Koi Gergő, a debreceni zenekar vezetője. Majd hozzátette: ekkor merült fel, hogy játszanak a Budapest Parkban Horváth Tamás előtt.

„Egyeztettek Tomival, akinek nagyon tetszettünk, és ő mondta, hogy vezessük fel mi őt, azaz legyünk az előzenekar, s így alakult, hogy egy teljes koncertrepertoárt fogunk eljátszani”

– mesélte Gergő.

Meglepetésdal

Elárulta, már voltak közös próbáik, amit Tamás az Instagramon, a Kelet Brass Band pedig Facebookon is megosztott.

– Együtt és külön is gyakorlunk. Nem izgulunk, inkább izgatottak vagyunk a fellépést illetően, várjuk már koncertet – tette hozzá. Sőt Gergő hangsúlyozta, lesz egy kis csíntalanság az előadásukban, ugyanis meglepetésdallal érkeznek majd a Budapest Parkba.

ND

Borítókép: Koi Gergő, a Kelet Brass Band vezetője az idei Campus Fesztiválon adott koncerten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában