Labdarúgó NBI

2024.03.29. 22:37

Gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia a Fehérvárral

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a vendég Fehérvár FC-vel pénteken, az OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.

MW

Labdarúgó NB I - Puskás Akadémia FC-Fehérvár FC

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

OTP Bank Liga, 26. forduló: Puskás Akadémia FC - Fehérvár FC 0-0

Pancho Aréna, 3617 néző v.: Erdős 

sárga lap: Szolnoki (45.), illetve Fiola (36.), Gergényi (50.) 

Puskás Akadémia: 

Pécsi - Maceiras, Golla, Stronati, Nagy Zs. - Plsek, Szolnoki - Komáromi, Levi (Nissila, 88.), Slagveer (Corbu, 64.) - Colley (Puljic, 85.) 

Fehérvár: 

Tóth B. - Bese, Fiola, Serafimov, Gergényi, Schön - Csongvai, Sigér, Christensen - Gradisar (Tóth T., 76.), Stefanelli (Katona M., 85.) 

A Fejér vármegyei rangadó első negyedórájában a harmadik helyen álló Fehérvár volt aktívabb, mégis a hazaiak szerezhettek volna gólokat, ám

 a válogatott keretbe is meghívott Tóth Balázs hatalmas bravúrokat bemutatva megóvta kapuját a góltól.

 Lendületbe jött a Puskás Akadémia, játékosai több alkalommal kerültek helyzetbe a szellős vendégvédelem mellett, ám a befejezések rendre pontatlanok voltak. 

A második félidő elején is hálóőre nagy védéseinek köszönhette a Vidi, hogy nem került hátrányba, ugyanis a felcsúti gárda ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta: 

folyamatosan támadott és nagy nyomást helyezett a fehérvári kapura. 

A Puskás Akadémia a találkozó végéig hatalmas fölényben játszott, a Fehérvár szinte csak védekezett, mégis elvitt egy pontot Felcsútról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában