Bundesliga

2023.07.25. 22:15

Különleges rekord: négy Dárdai egy csapatban (videó)

A maga nemében világcsúcs: Dárdai Pál a német másodoszályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha csapatánál együtt dolgozhat a három fiával. Kedden ugyanis a berlini labdarúgóklub leigazolta Dárdai Palkót a Fehérvártól.

MW

Forrás: Hertha BSC X-oldala

A Hertha BSC vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a legidősebb fia a fővárosi egyesület keddi bejelentése szerint hároméves szerződést írt alá, így két testvérével, a 21 éves Mártonnal és a 17 esztendős Bencével egy csapatban szerepel a továbbiakban.

A 24 éves Dárdai Palkó a Herthánál nevelkedett, 2018-ban bemutatkozott a Bundesligában is, aztán 2021 óta játszott a székesfehérvári csapatban, amelynek színeiben 89 mérkőzésen 16 gólt szerzett és 26 gólpasszt adott.

Nagyon örülünk annak, hogy sikerült hazahoznunk Palkót, mert ő egy berlini fiú, aki azonosulni tud a várossal és a klubbal. Meghatározó játékosa volt a Fehérvárnak, ráadásul nemzetközi tapasztalatot is gyűjtött, valamint a magyar nemzeti együttesben is bemutatkozhatott

- nyilatkozta Benjamin Weber, a Hertha sportigazgatója az egyszeres magyar válogatott futballistáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában