Nagyszabású esemény

2023.09.27. 11:53

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncerten

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten, a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban – közölte a Szerencsejáték Zrt.

MW

Ilyen a Szuperkoncert közönsége a magasból

Forrás: Szerencsejáték Zrt. Facebook-oldala

A szombat esti ingyenes rendezvényen a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei léptek fel.

A popzenei eseményt online csaknem tizenötezren követték.

Közönség az Eurojackpot Szuperkoncerten, a Szerencsejáték Zrt. által ötödik alkalommal megrendezett ingyenes programon a Puskás Aréna Szoborparkban 2023. szeptember 23-án
Fotó: Máthé Zoltán / Forrás: MTI

Az estét DR BRS és vendégei nyitották, a dj-producer a már ismert slágereken túl egy - Király Viktorral közösen jegyzett - dal premierjével is megörvendeztette a rajongókat - írták.

Őket ByeAlex és a Slepp követte. Az énekes az idei utolsó budapesti fellépésén Széltoló című legújabb dalát is színpadra vitte.

BYEALEX
ByeAlex az Eurojackpot Szuperkoncerten, a Szerencsejáték Zrt. által ötödik alkalommal megrendezett ingyenes programon a Puskás Aréna Szoborparkban 2023. szeptember 23-án
Fotó: Máthé Zoltán / Forrás: MTI

Az estét a csaknem húszéves Halott Pénz „koronázta meg”, amely egy nyolc tagú kórussal kiegészülve több mint másfél órás show-val készült, a fellépést pedig egy közel 300 rakétából álló tűzijátékkal zárta.

A közleményben idézték Mager Andreát, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját, aki hangsúlyozta, nagyon örülnek, hogy évről évre több tízezren vesznek részt a szuperkoncerten.

Azt mondta, kezdeményezésükkel hagyományt teremtettek, a nagyszabású ingyenes eseménnyel sikerült közelebb hozniuk játékosaikhoz a magyar kultúrát, azon belül is a könnyűzenét.

MARSALKÓ Dávid; JÁRAI Márk
Marsalkó Dávid (k) és Járai Márk (elöl, b) a Halott Pénz zenekar fellépésén az Eurojackpot Szuperkoncerten, a Szerencsejáték Zrt. által ötödik alkalommal megrendezett ingyenes programon a Puskás Aréna Szoborparkban 2023. szeptember 23-án
Fotó: Máthé Zoltán / Forrás: MTI

Kijelentette: büszkék arra, hogy a rendezvényen nemcsak jól szórakozhatnak, hanem újra egy jó ügy mellé is állhatnak.

Bízom benne, hogy az idei évben is milliókkal tudjuk támogatni a hátrányos helyzetű családok megsegítését az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül

– mondta Mager Andrea.

A Szerencsejáték Zrt. a szoborparkban értékesített szerencsejáték-termékek után befolyt összeget idén is 100 százalékban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezetnek, ezzel is támogatva annak több mint három évtizede folytatott munkáját. 

A segélyszervezet már több százezer hátrányos helyzetű emberen, családon segített, célja, hogy az éhezőknek ételt, az otthontalanoknak otthont, az esélyteleneknek pedig esélyt biztosítson – írták.

A szuperkoncert színpadát öt napon át építette átlagosan napi száz ember, az esemény megfelelő minőségéért pedig egy csaknem háromszáz fős stáb dolgozott a helyszínen - olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában