Krimi

2024.04.02. 16:55

Fontos közleményt adott ki a rendőrség az esztergomi ralibalesetről

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrkapitányság a lakosság közreműködését kéri az Esztergom-Nyerges Rallyn történt baleset ügyében.

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között

Fotó: Bodnár Boglárka / MTI

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja – halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság várja azok jelentkezését, akik fenti eseménnyel kapcsolatban érdemi információval, illetve videófelvétellel rendelkeznek. A rendőrség kéri, hogy kizárólag azon tanúk jelentkezzenek, akiknek olyan felvétel van a birtokukban, amely közvetlenül a baleset bekövetkezésével összefüggésbe hozható.

Azt kérik, hogy akinek információja van, személyesen jelenjen meg a rendőr-főkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón, valamint a 34-517-777-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában