Krimi

2024.02.19. 08:30

Bérelhető lakásban ölte meg párját egy holland nő Budapesten

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon. Délután azt írták, hogy a rendőrök a nőt őrizetbe vették.

MW

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A rendőrségi honlapon korábban azt közölték, hogy több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiról hétfőre virradóan a Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni – tették hozzá.

A rendőrök délutáni tájékoztatása szerint

a holland pár hétfőn hajnali 2 óra 10 perc körül féltékenység miatt veszett össze egy Kazinczy utcai Airbnb-lakásban.

A vita során a 44 éves nő egy késsel kétszer vállon szúrta 54 éves párját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A feltételezett elkövető a cselekmény után megkezdte a férfi újraélesztését, eredménytelenül – emelték ki.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én
Fotó: Mihádák Zoltán / Forrás: MTI

A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Vallomásában azt mondta, hogy az esetre nem emlékszik

– áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában