Krimi

2023.07.30. 17:24

Vidám strandolásból tragédia: rejtélyes körülmények között a Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Alex életerős fiatalember volt, senki sem érti, mi történt vele.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Július 27-én, csütörtök délután Siófokon a barátnőjével nyaraló 20 éves N. Alex vízibiciklivel ment be a Balatonba. 

Úgy tudni, Alex a bicikliről a vízbe ugrott, de már nem jött fel többet. A helyiek szerint a víz ott egyáltalán nem mély.

Nincs két méter, olyan 180 centis lehet. Szegény fiút biztosan valami baleset érte vagy begörcsölt

– vélekedtek.

A fiatal eltűnését rögtön jelezték, és keresni is kezdték, ismerősei pedig azonnal értesítették a rendőröket akik szintén kutattak a fiatal után. Három napig viszont egyáltalán nem találták nyomát – írja a Ripost.

Alex ismerősei szívszorító felhívásban kértek segítséget:

„Balatonon nyaralt, és Siófokon délután 17:00 óra tájékában hirtelen elmerült a tóban, és azóta nem hallottunk róla! Rendőrök keresték, de semmi infó” – írták. A félelmük sajnos valósággá vált: a fiatal holttestét eltűnése után, szinte percre pontosan három nappal később megtalálták

Úgy tudni, hogy az arra járók vették észre a felszínen lebegő holttestet, a hatóságok partra vitték, majd azonosították a férfit.

„A haláleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – nyilatkozta a lapnak Orbán Tamás alezredes, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában