Krimi

2023.06.19. 05:05

Megöltek egy idős asszonyt Jánoshalmán

A feltételezett elkövetőt már el is fogták.

Forrás: baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Vasárnap este hét óra körül befejezték a helyszínelést Jánoshalmán, a Fecske utcában, ahol vasárnapra virradó éjszaka megöltek egy idős asszonyt – írja a baon.hu.

A baon.hu információi szerint a feltételezett elkövető szombaton késő este tört be az egyedül élő idős asszonyhoz, akire 

vasárnap reggel vérbe fagyva találtak rá a házában. A szomszédoknak gyanússá vált, hogy kora reggel nyitva volt a ház kapuja, ami máskor zárva szokott lenni.

 A szomszédok értesítették a rendőrséget, miközben bementek a házba. Az egyik helyiségben találták meg az idős asszonyt, aki ekkor már nem élt. 

Fotó: Pozsgai Ákos / Forrás: baon.hu

 

Mint a Baon.hu cikkéből kiderül,  a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók még vasárnap, három órán belül elfogták az emberölés feltételezett elkövetőjét. A gyanúsított egy 23 éves helyi férfi, akinél a házkutatás során megtalálták az idős asszony házából eltulajdonított tévékészüléket is.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének a gyanúja egy 23 éves férfire terelődött. A tetthelyen talált bizonyítékok alapján feltételezhető, hogy a férfi betört a 80 éves asszonyhoz, majd, amikor a sértett tetten érte, bántalmazta őt. Távozásakor magával vitte az idős áldozat tévéjét. 

A férfit emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.

Az elkövetőt felvették a biztonsági kamerák
Forrás: Baon.hu

Jánoshalma lakosait megdöbbentette a brutális bűncselekmény, a szomszédok elmondása szerint egyedül élt az idős asszony a házban a férje halála óta. 

Az egyik szomszédnak az tűnt fel vasárnap hajnalban, hogy nyitva van az áldozat házának a kapuja, egy másik szomszéddal együtt mentek be a házba, ahol vérbe fagyva találták az idős asszonyt. 

A portál értesülései szerint több biztonsági kamera is rögzítette a feltételezett elkövetőt, ezek felvételei alapján jutottak el a nyomozók a feltételezett elkövetőhöz, aki csupán néhány utcával arrébb lakik az áldozat házától.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában