Bulvár-celeb

2024.01.11. 13:25

Nagyon rossz állapotban van Varga Viktor, de nem fogad el segítséget

Rémálmok keserítik az életét, nem tudja feldolgozni, ami történt vele.

MW

Fotó: haon.hu / Kiss Annamarie

Varga Viktor a csütörtök reggeli Mokkában mesélt az otthonát elöntő árvíz okozta károkról és a benne lévő érzésekről - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

Az énekes házát néhány hete elöntötte a víz, a szomszédjának köszönheti az életét. Ugyanis ő keltette fel, amikor a víz betört a kertjébe. Mindössze egy órája volt kiüríteni a házat, az udvarán csak csónakkal lehetett közlekedni. A Duna végül  a napokban visszatért a medrébe, így a ház falai kiszáradtak. Azonban a jurtáját szét kell szednie, annyira elázott. 

Az énekest annyira megviselték a történtek, hogy egy síparadicsomban keresett enyhülést. Azonban ez sem segített neki a történtek feldolgozásában, visszatérő rémálmok gyötrik.

Sokan akarnak neki segíteni, de a makacssága és a saját magával szembeni elvárásai, kihívásai miatt nem fogadja el. Csupán néhány barátja az, akikkel közösen próbálják újra lakhatóvá varázsolni budakalászi otthonát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában