Bulvár-celeb

2023.11.02. 11:05

Kiderült: Pápai Joci félrelépett és lebukott

A felesége azonnal elköltözött.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Pápai Joci nem szereti felfedni, mi zajlik a magánéletében, most mégis kivételt tett, és elárulta, hogy majdnem tönkrement a házassága. Az énekes és felesége húsz éve vannak együtt, ezt tette kockára, amikor megcsalta gyerekei anyját.

„Nem mondom, hogy az elmúlt két évtizedben nem harcoltunk meg a házasságunkért a feleségemmel, de ha valami nehézségünk adódott, azon is igyekeztünk együttes erővel túllendülni” – kezdte Pápai Joci, aki már nagyon bánja, amit tett, hiszen majdnem elveszítette a feleségét, Anitát és a gyerekeit is.

„Az egy nagyon kemény időszak volt. Amint a tudomására jutott, hogy félreléptem, abban a pillanatban fogta a gyerekeket, és elköltözött otthonról. Nagyjából fél évig nem voltunk együtt, és a legszebb az egészben, hogy ez idő alatt a szüleimnél lakott.

Sosem felejtem el, amikor apa leültetett, majd azt mondta: »Fiam, bárhogyan is döntsetek, Anita mindig is a menyem marad, úgyhogy a gyerekekkel együtt nálunk vannak a legnagyobb biztonságban.« Nem is volt kérdés, hogy vissza akarom szerezni a feleségemet, és mindent meg fogok tenni azért, hogy visszanyerjem a bizalmát. Bár tiszta lappal talán nem tudtuk újrakezdeni a házasságunkat, hisz hatalmas csalódást okoztam neki, de hosszú évek alatt, lépésről lépésre eljutottunk oda, hogy ma már legfeljebb csak nagyon ritkán furakszanak be a magánéletünkbe a régi sérelmek, baklövések” – idézi az Origo Pápai Joci vallomását a Blikkből.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában