Bulvár-celeb

2023.07.20. 09:48

Elárulta egy bennfentes, miért maradhatott el Johnny Depp budapesti koncertje

MW

Fotó: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP

Régóta nagyon várták a magyar rajongók Johnny Depp és a Hollywood Vampires keddi koncertjét. A fellépés előtt nem sokkal azonban jött a hír: elmarad a koncert.

„Váratlan körülmények miatt a Vámpírok lemondják a mai budapesti előadást. Az összes jegyet (általános és VIP, beleértve a találkozót és üdvözlést) teljes egészében visszatérítjük. Szeretjük és méltányoljuk az összes rajongót, akik közelről és távolról utaztak, hogy lássanak bennünket, és őszinte bocsánatkérésünk. Szeretettel, a Hollywood Vampires”

– közölte a zenekar.

Később olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint magával Johnny Depp-pel történt valami, de nem azért mondták le a bulit, mert egy ideje egy korábbi sérülés miatt bottal jár.

Egy bennfentes szerint Johnny csupán túlságosan rákészült a bulira.

A zenekar az egyik elegáns, a Nagykörúton található szálloda teljes legfelső emeletét kibérelte és Depp már kedden napközben megkezdte a hangolódást az esti koncertre. A szálloda munkatársaitól származó információink szerint Jack Sparrow kapitány elnöki lakosztályába sorra rendelték az üveg Dom Pérignon pezsgőket, aminek a vége az lett, hogy a háromszoros Oscar-jelölt színészből csak a beviteli oldalon távozhatott a világ egyik leghíresebb itala. A féktelen pezsgőzés vége aztán az lett, hogy Depp képtelen volt színpadra – meg egyáltalán – állni, így elkerülhetetlenné vált a koncert lemondása

– mondta a Borsnak.

Még érdekesebb a sztori tudva azt, hogy Johnny pár órával a koncert előtt a Sportaréna közelében mászkált, egyik kezében sétabottal, másikban pedig egy piros műanyag pohárral, pontosan olyannal, amelyet az amerikai filmekben látunk, amikor valaki alkoholt iszik.

Borítókép: Johnny Depp egy június végi koncerten Franciaországban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában