Bulvár-celeb

2021.03.21. 19:28

A szív megszakad! Meghalt Csocsesz felesége – csak üvegfalon keresztül búcsúzhatott tőle

Szeretett feleségét gyászolja Csocsesz. Gyöngyike szombaton délelőtt halt meg a Covid-intenzív osztályon. 58 éves volt...

Forrás: RTL / Bors

– Kedves barátaim ismerőseim fájó szívvel és mérhetetlen fájdalommal tudatom,hogy kedves feleségem aki imádta az életet és mindennek tudott örülni... 58 éves korában 17 nap hatalmas küzdés után legyőzte őt a vírus. Itt hagyott bennünket, hiánya elviselhetetlen !!Nyugodj békében drága Gyöngyikém – írta az előadóművész a Facebookon.

Csocsesz a Borsnak szívbemarkoló részleteket mesélt el.

A poklok poklát éltük át. Tegnap fél tizenkettőkor állt meg a szíve. Nem engedtek oda hozzá közvetlenül, mert az intenzív osztályon feküdt

– mondta a mulatós zene királya.

 

– Négy héttel ezelőtt még nem volt semmi baja. Egyszerűen hihetetlen, hogy aztán lélegeztető-gépre került. Az orvosok becsülettel küzdöttek az életéért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Most itt van a fiam és a lányom is mellettem. Mindenki ki van borulva.

Tegnap reggel hét órakor telefonáltak a kórházból, hogy menjünk be és búcsúzzunk el tőle, mert bármelyik pillanatban elmehet.

Összeszedtem a családot és rohantunk. Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, hogy a gépeken van. Már vesedialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, hogy mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában