Helyi közélet

2008.03.19. 21:44

Majdnem szűz az Apollóban

<p>Debrecen – Bacsó Péter Majdnem szűz című új fimvígjátékának díszelőadását tartották szerdán este a debreceni Apolló moziban, az alkotók – köztük Bacsó Péter – részvételével. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Majdnem-szuz.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A mozidarab Boróka, az intézetben nevelkedett lány megpróbáltatásait tárja elénk. A mozidarab szinopszisából kiderül: Borókát barátja, János veszi pártfogásba, ám, amikor elfogy az otthonteremtési segély, és pénz nélkül maradnak, János eladja Borókát Ronaldónak, a hírhedt stricinek. A lány hamar rájön, hogy az út mellett álldogálás nem az ő élete, és megszökik Ronaldótól.

Egy szerencsés véletlen folytán ismerkedik össze Móriccal, a kirakatrendező sráccal, aki segít a menekülő lánynak, befogadja és lehetőséget teremt számára, hogy megszabaduljon eddigi életétől: talál egy tanfolyamot, ahol a Borókához hasonló lányokat „képzik át” marketingmenedzserré.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában