Helyi közélet

2008.12.23. 07:12

Nyakunkon a Tankcsapás!

<p><RTE>Debrecen – Szépen fogynak a jegyek a Tankcsapda december 27-ei, szombati Főnix csarnokbeli koncertjére; a belépők beszerzésekor érdemes szem előtt tartani, hogy karácsony után azonnal a koncert napja következik…</RTE></p>

A korábbi években – amikor 29-én volt a hagyományos évzáró Tankcsapda-buli – karácsony után még két teljes napja adódott a rajongóknak pár kört futni a jegyekért, most azonban alig marad idő.

Persze aki aznapra tartogatja a belépőváltást, délig biztosan megteheti a Cora áruházban,a Rock-Ness lemezboltban, illetve a Mezon irodában, de a helyszínen is lesznek még jegyek: a Főnix Csarnok pénztára aznap 10 órakor nyit – tudtuk meg Bakó Csabától, a zenekar sajtófőnökétől. A sorban állás elkerülése, a kényelem végett azonban ajánlott az elővétel.
A lelátón továbbra is érkezési sorrendben lehet a helyeket elfoglalni, s érdemes a lépcsős főbejáraton belépni, míg a küzdőtérre igyekvőknek a lenti kapukat ajánlják.

A csarnokot 18 órakor nyitják, a fellépők tervezett kezdési időpontjai: 19 óra: Nomad; 20 óra: Magna Cum Laude; 21.15: Tankcsapda.

 

INFO
A Tankcsapda december 27-ei, Főnix csarnokbeli koncertjére kedvezményesen juthatnak belépőkhöz a Napló előfizetői a lap székházában (Dósa nádor tér 10.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában